Coffee, please!

Ahh, sitä päivää kun maistoin ensimmäistä kertaa cafe lattea. Ennen sitä join kiltisti maté teetä, mutta kahvin maku lumosi minut. Niinpä pian haluasin oman kahvikoneen. Sorruin silloin pieneen kapselikeittimeen, joka olisi ollut ainoa, mikä mahtui pieneen silloiseen Kallion yksiöön. Dolge Guston kapseleitä pystyi kierrättämään vielä silloin. Sittemmin niitä piti laittaa sekaroskikseen. Grrr..ei hyvä. Siitä alkoi sitten omatunto polttamaan, kun joka päivä piti laittaa kahta kapselia sekaroskikseen. Aloin aika pian miettimään sitä, että nyt täytyy hankkia oikea espressokeitin. Pitkään etsin sitä hyvää konetta. Haasteenahan niissä on se, että ne ovat traktorin kokoisia ja maksavat omaisuuden! Ja Suomessa niihin on huonosti saatavilla varaosia ja huoltoa.

Täydellisen koneen tutkisteluun meni luvattua kauemmin mutta se löytyi vihdoin joulun alla. 😀 Jeei! DeLonghin Dedica -malli. Mahtuu pieneen keittiöön täydellisesti ja tekee erinomaista kahvia. Nyt ei tarvitse joka kahvikupillisella miettiä kuinka tuotan kaatopaikkajätettä. Purut menevät hienosti biojätteeseen ja Illyn espressopurkki metallikierrätykseen. Nyt saan nauttia kahvihetkistä hyväällä omatunnolla. Happy me!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s