Post-election feelings – SUPER happy

Ihan ensimmäiset fiilikset vaaleista – liian paljon tunteita ja mielettömän onnellinen olo! En voisi kiittää tarpeeksi joka ikisestä äänestä. Kiitos paljon. Kiitos luottamuksesta ja tuesta, jota sain näiden vaalien aikana. On aidosti niin nöyrä ja kiitollinen olo. Lähdin vaaleihin hieman jälkijunassa ja tein kaikkeni, mitä pystyin. Haluan olla luottamuksenne arvoinen.

Iso kiitos kuvassa näkyvälle komistukselle – puolisolleni Patrikille. ❤ Hän on ollut vieressä koko ajan ja laittanut myös itsensä likoon vaikkei tiennyt vaalikampanjoinnista mitään, kun lähdettiin liikkeelle.

Päässä soi ministeri Orpon sisääntulobiisi Eteen ja Ylös. Tämä on vasta alkua. Virtaa riittää vaikka mihin. Yksi asia mitä meidän kaikkien täytyy muuttaa on nuorten naisten osuus valtuustossa. Meillä on lahjakkaita nuoria naisia kuten Marianna Kupias, joka pääsi varalle, ja josta olen todella ylpeä. Elisa Tarkiainen, ammattitaitoinen ja osaava, ministerin erityisavustaja. Laura Varjokari, sisukas nuori nainen, ei voi kun ihailla. Mariam Rquibi, auringonpaiste, jolla mielipiteitä asioihin. Iida, supernainen, joka pääsi hienosti myös varalle. Nimiä riittää.. Muutetaan tulevaisuus yhdessä.

Haluan että systerini pikkutytär elää sellaisessa Helsingissä, missä naisten osuus ja erityisesti nuorten naisten osuus valtuustossa on merkittävä jatkossa. Muutetaan Suomi tasa-arvoisemmaksi askel kerralla.

Lämmin kiitos kaikesta tuesta. Olen todella iloinen läpipäässeistä ehdokkaistamme. Hurjasti onnea kaikille! Nämä olivat huikeat vaalit. ❤ Minulla oli käsittämättömän hauskaa. 🙂

Nyt jännitetään lautakuntapaikkoja. 🙂

 

Jaffa

These were my first municipal elections and I got 231 votes. I am super happy with the result. We did very well. I had so much fun during the campaign. I will never forget this experience. Thank you so much for your votes and for your warm support. ❤ All 231 votes matter. I will stay active and continue my work.

I am super happy for our candidates who got elected. Congratulations. You rock. ❤

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s