Story Kamppi

Storyn valtti – hinta + laatu.

Tämä on yksi niitä harvinaisia ravintoloita, jonne voin mennä aina. Hinta-laatusuhde tässä keskikokoisessa ravintolassa on kohdillaan. Ei tarvitse koskaan miettiä mitä listalla on tänään, sillä listalla on ikisuosikkiannokset, jotka ovat toinen toisiaan herkullisempia ja lisäksi viikottain vaihtuva menu, josta löytää aina herkullisen aterian. Kasvisyöjille tämä on oiva paikka. Listalla on portobellohampurilainen, mikä on yksi parhaimmista mitä olen syönyt. En ole portobellohampparin fani, mutta Storyn oma maistui. Viikottaisessa listassa on aina herkullinen kasvisruoka.

CONS

Koska arvostelen ravintoloita kokonaisuudessaan, niin listaan myös miinukset. Akustiikka ei toimi tässä ravintolassa, melu on sietämätön erityisesti salin paremmalla puoliskolla, mistä on hieno näky Narinkkatorille. Haluaa olla juuri sen verran että syö ja lähtee, mikä tuntuu usein ikävältä ja vie fiiliksen. Mietin jopa että onkohan tämä ollut tarkoitus? En haluaisi uskoa, mutta toisaalta ravintolaan on miltei aina pieni jono. Ehkä on haluttu ylläpitää liikettä?

PROS

Iso plussat. Annokset saapuvat pöytään hyvin nopeasti, vaikka ravintola on usein hyvin täynnä. Viinilista on parempi kuin voi olettaa. Annokset ovat hyvän kokoiset. Erityisen paljon plussaa tulee sideista, mitkä maksavat muutan euron ja ovat aivan liian hyviä hintaansa nähden. Joskus käyn syömässä Storyn caesar-salaattisiden ja perunoita pikkunälkään ja aina jää niin hyvä mieli.

Story on kaikenkaikkiaan todella maukasta ruokaa tarjoileva paikka. Suosittelen ehdottomasti.

Keep up the good work. Cheers.

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s